Pegasus airlines možná zavítá již příští rok i do Prahy. Dle informací z planes.cz bude dopravce létat 3x týdně - út,čt,ne. Konečně nám spadnou ceny za Istanbul  .

Pegasus airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

74 reakcí

Tak bohužel, mám osobně jinou zkušenost.... Minulý pátek 25.10 jsem odlétal z Biškeku (FRU) a borečkovi na check-in se moje (příruční) zavazadlo nelíbilo, tak si zavolal vedoucího a ten konstatoval nadváhu (navážil jsem, o cca 1,5 kg) a taky mne donutil prostrčit batoh tou jejich klecí... No řeknu Vám, horko-těžko, se mi to podařilo. Nejprve chtěl extra platbu, ale nakonec jsem to ukecal s tím, že vedoucí konstatoval, že mi nebude dělat problémy, ale ať počítám s tím, že v SAW si na mě mohou smlsnout. Pochopitelně tam nic...

0 Citovat

cau nebude nekdo  na SAW 6.12?

0 Citovat

Zrovna jsem koupil v akci Praha-Abu Dhabi s Pegasus za 3,5k zpátečku teď na únor (ještě to tam pořád je, jde navázat na Maledivy, Colombo nebo Seychelly od Etihad do 10k zpátečku) jen s příručákem a koukám na to 3 kg zavazadlo, to už je vrchol teda :D  Tipuju že polovinu váží jen samotnej batoh... vidím to na 3 vrstvy triček pod mikinou a plný kapsy a možná se do 4 kg na 2 tejdny vejdu :D  Tak doufám, že malej batoh nebude nějak nápadnej.. Každopádně se chci zeptat - nevíte jak je to s duty free? Když koupím v Abu cestou domů něco dobrého, počítá se mi to do toho jednoho zavazadla s 3 kg? 

0 Citovat

Nepočítá.

0 Citovat

Ahoj, letime z Berlina do London city a pak z Heathrow  do Toronta , ví někdo kolik potřebujeme času na přesun z London city na letiště Heathrow  term.5 ??? mužeme se odbavit až v Berlině na letišti nebo raději online ? Díky

0 Citovat

Se divím, žes to nenacpal ještě do vlákna Vodopády Iguazu.

10 Citovat

radecco napsal(a):

Ahoj, letime z Berlina do London city a pak z Heathrow  do Toronta , ví někdo kolik potřebujeme času na přesun z London city na letiště Heathrow  term.5 ??? mužeme se odbavit až v Berlině na letišti nebo raději online ? Díky

Dost. je to pres cely londyn. pocital bych hodimu a pul minimalne, ale radeji dve, pokud date heathrow express.

0 Citovat

Ta jejich "Front Row Komfort" - liší se nějak výrazně od Standardu? 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

Zrovna jsem koupil v akci Praha-Abu Dhabi s Pegasus za 3,5k zpátečku teď na únor (ještě to tam pořád je, jde navázat na Maledivy, Colombo nebo Seychelly od Etihad do 10k zpátečku) jen s příručákem a koukám na to 3 kg zavazadlo, to už je vrchol teda :D  Tipuju že polovinu váží jen samotnej batoh... vidím to na 3 vrstvy triček pod mikinou a plný kapsy a možná se do 4 kg na 2 tejdny vejdu :D  Tak doufám, že malej batoh nebude nějak nápadnej.. Každopádně se chci zeptat - nevíte jak je to s duty free? Když koupím v Abu cestou domů něco dobrého, počítá se mi to do toho jednoho zavazadla s 3 kg? 

Pegasus má aktuálně akci na sedadlo, cabin zavazadlo a 12 kg odbavené zavazadlo za 10 EUR celkem. Možná to půjde přikoupit.

1 Citovat

Ahoj, 

dívam se po letu VIE-SAW-OSS ( kdyz to hodim na jednu letenku tak mi to vychazi ccca 210 euro) pokud bych si koupil 2 segmenty - tzn - VIE-SAW, SAW-OSS tak jsem celkově na 130 euro vcetne 1x8 kg batuzku. Sli by jste do kombinace 2 letenek ? nebude v saw problem s prestupem ? ikdyz mame tam 4h na prestup, takze klidne se da vyjit ven z letiste a kontrolou zpet. za tech 120 e bych to asi absolvoval ? 

0 Citovat

kdyz nebude zpozdeni, tak to za ty 4 hodiny stihnes. proc by mel byt problem s prestupem? :-D

4H teda neni moc, ale kdyz clovek vi, do ceho jde ...

0 Citovat

Já to takto už dvakrát udělal a bez problémů... Ani nemusíš vycházet ven. Platí co říká Lord, musíš vědět do čeho jdeš. 

2 Citovat

V zimě pozor na deicing a všeobecně pozor na odpolední a večerní lety - čím později ve dne, tím větší šance na akumulaci zpoždění. Pokud odlétáš z Vídně prvínm nebo druhým letem dne daného letadla, šance na velké zpoždění je minimální.

Nicméně takové negarantované kombinace doporučuji spíš pro cestu zpátky, pokud to extra nenaruší práci.

0 Citovat

Ahoj koupila jsem letenky z Tbilisi do Prahy a mám v Istanbulu jen 1 hod.a 10 minut na přestup.myslite ze se to dá zvládnout?diky za odpoved.

0 Citovat

to ste sa mali pytat este pred kupou letenky :) ale hej, ked nebude nic meskat, tak sa to samozrejmeda

4 Citovat

Je to na jedné letence, nebo ne?

Pokud ano, tak je přestup garantovaný a v případě zpoždění poletíte dalším letem. Pokud jsou letenky zvlášť, tak to smrdí průšvihem.

Letiště navíc není moc pohodlné a úplně nezvládá ten počet pasažérů – jednou jsem tam čekal i hodinu na kontrole...

0 Citovat

Ten "garantovaný" přestup u Pegasu jsme tady již jednou řešili..

0 Citovat

Měl jsem přestup 16.2024 1:10h, bylo to večer a protože jsem to věděl, v podstatě jsem běžel, drze předbíhal a přesto nastupoval mezi posledními. Přílet byl 20:00, odlet 21:10. Být to v peak hours, nestihnul bych a letěl druhý den. Jsou destinace, kde to létá 2x týdně apod.:-(

4 Citovat

Opravdu tu váhu pidi příručního zavazadla pod sedadlo neřeší?

0 Citovat

Týden stará zkušenost BTS-SAW-BAH a zpět do PRG a nikde ani náznak toho, že by to chtěli řešit. 

1 Citovat

Na většině letišť asi fakt neřeší velikost ani hmotnost, jen ve střední Asii bych si radši dával pozor. 

1 Citovat

Momentálně mi jde jen o VIE a SAW. Rozměry budou OK.

0 Citovat

Lachoutt napsal(a):

Týden stará zkušenost BTS-SAW-BAH a zpět do PRG a nikde ani náznak toho, že by to chtěli řešit. 

Zkušenost stará měsíc PRG-SAW-BAH a zpět a potvrzuji nezájem o under seat zavazadlo

1 Citovat

Jáchym napsal(a):

Na většině letišť asi fakt neřeší velikost ani hmotnost, jen ve střední Asii bych si radši dával pozor. 

já bych si dával pozor spíš na SAW, ryba smrdí od hlavy, a pár reviews už jsem o tom četl...just my two cents...

1 Citovat

Jáchym napsal(a):

Předpokládám tvá jedna zkušenost...
Dávat pozor je potřeba přeci všude. Já měl loni z Biškeku let za starých podmínek zavazadel, ale již v době platných nových podmínek. Batoh jsem dal na váhu a i za starých podmínek bych se nevešel...Nikdo nic neřešil

0
74 reakcí